Haza > rólunk

Erzsebet Ltd egy magánvállalkozás alakult 2009, szakosodott a tervezés és gyártás a Vészvilágítás konverziós készletek, többek között átfogó különböző LED-készletek és eszközök széles skáláját.

A cég koncentrál, a promóció, a termékek OEM vásárlók keresztül, és szükség esetén nyújt munkaerő és anyagok módosítása munkát végezzenek, így biztosítva, hogy a konverziós készletek megfelelően beépítik a megfelelő európai, Ausztrália, Amerikai és brit szabványoknak megfelelően.

Több mint 100 helyi személyzetet alkalmaz, és büszkék vagyunk a mi kiváló szállítási elégedettségi szintjét. Termékeink többsége alapon másnap szállítás általában bármilyen sorrendben kapott, mielőtt délben kerül feladásra a szállítás a következő napon, időben megadva további költségek feladása.

Dengfengand #39; s tapasztalt szolgáltatás mérnökök egy képzett, műszaki és #39; a siteand #39; szolgáltatás. A modulok gyártása és/vagy a szállított akku teljes mértékben garantált.

Költözött a testre szabott 3300 négyzetméteres gyári ma, ügyfeleink most hogy hasznot húzzanak a nagyobb kapacitást és hatékonyság vágású által ez a beruházás.