Haza > Ismeretek > Tartalom

Alkalmazásának fényviszonyok penetráció a táj világítás

Jul 28, 2015

Fényjelzés szereltek a belső, az épület, a Windows vagy az üveg függönyfal, alkotó fénykibocsátó felületek foltok, vagy világító, nézte kívülről éjjel a hatás nagyon jellegzetes, színesebb, mint az egységes élelmiszer-besugárzás fényvetők, és előnye, hogy megtakarítás, könnyű karbantartás.


Fény világítás egyedi gyakorlatok, két, egy áttetsző világítás belül nincs telepítve, de beltéri lámpák, éjjeli fények, felfedve fény kifelé, hogy jelenleg a legtöbb fény világítás ebben az esetben;


Második adatátviteli eszközök belül a szoba speciálisan, a függöny üvegfalak, colonnades, áteresztő szerkezetek vagy művészeti erkély és egyéb alkatrészek.


Belső világítás lehet telepíteni az ablak alatt vagy felett vízszintesen és függőlegesen az ablak oldalán ökotoxikológiai design.

Vannak sok példa ez a fajta világítás külföldön, mint a Nemzeti Bank, Chicago, Amerikai Egyesült Államok coloradói Denver pénzügyi épület, az Eiffel-torony Párizsban, és így nagyon egyedi. Shanghai-kormány 2001-ben az egyik a tíz dolog belül könnyű mérnöki, Sanghaj éjszaka több gyönyörű és ragyogó.

"A fény" ötlete, néhány építészeti darabokat és a világítás nagyon jó együtt-hoz forma egy "könnyű komédia", vagy "könnyű szobrászat", képes elérni nagyon jó szerep szépít a környezet.