Haza > Ismeretek > Tartalom

Tűz a sürgősségi világító vezetékek

Jul 28, 2015

A Vészvilágítás kell telepített sávok, kapcsoló nincs beállítva a közepén. Kétvezetékes és három vezetékes típusú sürgősségi lámpatest lehet egyesített külön tápegység. Speciális energiagazdálkodási beállítások kombinált echo a megfelelő tűzvédelmi kódokat. Forgatás elkülönül a lámpa tápegységgel, az elektromos kapcsolat hőálló huzalokkal, kell használni a tűz biztonsági követelményeknek.

Kétvezetékes rendszer

A leggyakrabban használt módszer a különleges sürgősségi világító módszernél, általában nem segélyhívásokra világítás használata, vagy a 24 órás folyamatos világítás (LED jelző lámpa ebbe a kategóriába tartoznak), egy áramszünet után automatikusan világít a lámpa.


Háromvezetékes rendszer

Csatlakozási mód a törvény által gyakran használt vészvilágítás, vészhelyzeti lámpatestek állapota lehet kupola nyit/zár vezérlő, függetlenül attól, mikor a tápkapcsoló vészjelző fények, hogy kigyullad a sürgősségi állapotban azonnal. K a kupola kapcsoló.


Figyelmet igénylő ügyekben

1, a kapcsolat jellegét meghatározza, megérteni, hogy ne sorban vak, nincs megfelelő szerepe;

2 rész, a világítás és a sürgősségi világítás, mint rendesen, a harmadik vonal ellenőrizhető módszer kell használni.

3, a középületek, ha az FCC-nél nincs beállítva, minden része a vészvilágítási lámpák kerülhessen használ-ban-hely kapcsoló (egyetlen lámpa, egységes ellenőrzési vagy több fény vezérlő) vagy harmadik vonalbeli központosított vezérlés a terjesztési listában.

4, tűzvédelmi központ projekt előfordulásakor a tűz, az FCC-nyílt láng és tűz vészvilágítási követelmények teljesítése érdekében.