Haza > Hírek > Tartalom

Innováció az feltétlenül szükséges, Kína világítás tőke igyekszik frissíteni

Jul 28, 2015

Világítás ipari innováció fejlesztése rendkívül fontos


A Pearl River Delta Zhongshan ipari fürt gazdasága nagyon jellegzetes. 2007-ben a Zhongshan ipari termelés elszámolása több, mint a város teljes ipari termelés értékének 70 %-os klaszterek.


Számos ipari klaszterek Zhongshan a világítási iparban egy jelentős hagyományos iparágakban, Zhongshan, más néven "a Kína világítás tőke". A legtöbb klaszterek a világítástechnikai iparágban, a város guzhen, a helyi világítás kapcsolódó vállalkozások több mint 5000 vállalkozás, több mint 100.000 embert foglalkoztat arány valameddig 16 milliárd jüan.


Azonban világítás gyártó, műszaki világítási termékek, a múltban már munkaerő-igényes iparágakra, technológiai tartalom és a hozzáadott értéket képviselő termékek nem magas, ipari fürt frissítése nagyon sürgös. Helyettes államtitkár a Zhongshan önkormányzati Bizottság Li Qihong, a polgármester azt mondta újságíróknak: "Zhongshan az ipari klaszterek Guangdong tartomány csak kísérleti város innováció. Előző igazgatási szerkezetére nézve az ipari fürt van nagy üzlet és a hosszú iparosítás értéklánc jellemzi. A LED-es világítási újítások ipari fürt frissítése "úttörő" terület, guzhen világítástechnikai iparágban javítani kell, a márka hatás technológia szövetségek, regionális, iparág támogatása a teljes innovációs központok, elosztó központok és egyéb frissítéseket, hogy egyre több befolyásos és versenyképes ipari alap. ”


"Az érkezés, a pénzügyi válság, az ingatlan ágazat sok érintett, guzhen barátait is világítás szenvedett egy kicsit a hatása, a frissítés és az innováció felgyorsítása és fokozza versenyképességüket." Zhongshan guzhen város Vice polgármester Wei Hongrui mondta.