Haza > Hírek > Tartalom

LED-világítás termékek japán piacra

Jul 28, 2015

Első, Japán LED-es világítás tanúsítási előírások


Te információkat felmérés szerint a japán ott nem hivatalos LED világítás termékbiztonsági szabványok és a tanúsítás. Japán elektromos lámpa Manufacturers Association készülve a japán ipari szabvány (JIS) LED-es lámpák az eredeti adatok biztonsági előírások, de ez csak addig, amíg a következő évben nyújtják. Jelenleg a alacsony ár LED világítás elfoglalták a teljes piacon, egy LED világítási szabványok bevezetése küszöbön áll, a külföldi cégek most akar-hoz japán piac lehet hivatkozni, a következő két tanúsítási szabvány.


1, JIS tanúsítás (Japán ipari szabványok)


JIS tanúsítási ipari szabványos törvényeinek és elismert, önkéntes szabványok. JIS tanúsítási előírások mérési módszereket kell ellenőrizni a modell számát, méretek, funkció és biztonsági vonatkozásai termékek. Mikor a termék minőségi JIS szabványoknak megfelelően, minőségbiztosítás, simán fel japán piacra. Tengerentúli piacokon, összesen 12 ország és régió most használata JIS tanúsítási szabvány: Korea, Észak-Korea, Kína Tajvan, Kína, Indonézia, a Fülöp-szigetek, Mianmar, Thaiföld, Vietnam, és Malajzia, és India és Mexikó.


2, PSE-tanúsítás


Akartam, hogy írja be a japán piacon az elektromos cég, a PSE biztonsága a kötelező tanúsítás. PSE a 2 típusú tanúsítási jelek: PSE gyémánt tanúsítási jelet (kötelező) volt a megadott termék, PSE kör jelek (önkéntes) használják a nem meghatározott termék tanúsítási. Az igazolás csak japán vállalják a felelősséget a gyártók vagy importőrök, hanem külföldi gyártók, a japán nagyon szigorú tanúsítási és nagy hírnévnek örvend.