Haza > Hírek > Tartalom

Különleges tűz válságkezelési világítás tápegységgel

Jul 28, 2015

1. közös rezonáns kondenzátor C6 bontás (rövidzárlat) vagy csökkenti (puha bontás), nyomás nyomás felett tht 1kV és a kötet kiváló minőségű poliészter kondenzátor CBB kell felváltani.

2. Nyissa meg a fény izzószála. Ha a lámpa nem egy súlyos fekete lámpa láb tört párhuzamos 0. 047 μ F/400V poliészter kondenzátor sürgősségi felhasználásra.

3. nyitott áramkör vagy cserél a érték-ból R1, R2 (R1 kudarcok valószínűbb), a helyettesítés 1/4W kiváló minőségű és ellenállás az ellenállás.

4. a tranzisztor nyitott áramkör. Ha csak egy tranzisztor kinyit de nem helyettesítheti egy, és kell cserélni minden feszültség, 400V, vagy több azonos típusú párosított kapcsolók. Egyébként hajlamos világítás tekercs, vagy éget cső újra.

5. a fény villog. Lámpa nélkül egy komoly fekete, ellenőrizze, hogy a D5, D6, hideg forrasz együttes vagy nyitott, ha D5, D6 puha bontás vagy rossz szűrő kondenzátor C1 szivárgás, és azt is, hogy a fények villognak.

(6) fény, fény, néha megható a lámpa fény, vagy járművek könnyű, nem lehet elegendő kapacitás, C3, C4, a nem megfelelő.

7. Ha egy egyetlen kisteljesítményű energiatakarékos lámpa fény pirosan, vagy izzás jelenség, akkor is ellenőrizni kell a D1 ~ D4 puha bontás, C1 telepítve van hátra, vagy szivárgás, tápegység rövid áramkör.