Haza > Hírek > Tartalom

Hővezető High Power LED első Nylon

Jul 28, 2015

Lámpa hűtési rendszerek használ alumínium anyag. Miatt az alacsony hővezető műanyag do nem felelnek meg a hűtési követelményeihez, a LED-hő területén nem használható. Nemrégiben, a DSM társaság indított új típusú, vezetőképes műanyag, vezetése alapján az általános előnyei műanyagok, növeli a együtthatója hővezető, termikus vezetőképesség együtthatója műanyag 10-50.

Szerint a közös erőfeszítések, a Philips és a DSM Philips MASTERLEDMR16 új fények vált a világ első nagy teljesítményű LED alkalmazása, alumínium héj hővezető műanyag StanylTC helyettesítették. Stanyl tervezési rugalmasság és tartósság-ból termékek, valamint fogyás termékek és számos más előnye javítása. A fenntarthatóság jövőbeni megoldásokat kell alkalmazni a Philips új LED lámpák sorozat egészére.

Philips MASTERLEDMR16, 4 watt LED lámpa lehet helyettesíteni az uralkodó kisfeszültségű halogén lámpák. A fényt a 20 wattos halogén lámpa MR16, ezért a legfontosabb előnye az, hogy tud megment energia 80 és 40-szer olyan hosszú legyen, mint a halogén lámpa élettartam.

Fémes anyagok termikus rendszerek technológia viszonylag érett, de még mindig vannak hiányosságok, fém, műanyag, hővezető anyagot számos előnye van, mint például az alacsony súly, több környezetvédelmi és biztonsági, továbbfejlesztett tervezői szabadság, könnyű feldolgozás, magasabb hatékonyságot, a rendszer indításakor, és így tovább.